12.jpg

Hei!

 

Olen Christina Reinikainen, tamperelainen koiraharrastaja. Lähtöisin olen Turusta ja Kuopiossa on tullut myös asusteltua.

Olen ollut jo hyvin nuoresta eläinrakas ja erityisesti koirat ovat olleet pienestä pitäen sydäntäni lähellä. Ennen kuin sain vanhempani myöntymään koiraan, minulla ehti olla monenlaista pientä jyrsijää.

Ensimmäisen koirani sain 12-vuotiaana. Tämä koira oli mopsi Niitti (Fin Mva Nappilan Niitti). Niitin kanssa tutustuin näyttelymaailmaan ja osallistuin myös junior handler kilpailuihin. Tottelevaisuutta myös treenattiin mopsin asettamissa rajoissa.

Lukion jälkeen, muutettuani pois kotoa, minulle tuli mahdollisuus ottaa seuraava koira. Pienen koon lisäksi hain monipuolista harrastuskoiraa. Näin elämääni tassutteli ensimmäinen villakoirani Fanta (FI MVA AGI3 TK1 Joiner’s Quality Faro Fanta).

Harrastan koirieni kanssa näyttelyitä, agilityä, tokoa ja koirajuoksua, joista agility on tällä hetkellä ns. ykkösjuttu. Harrastukset ovat mukava tapa touhuta koirien kanssa ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Trimmaan koirani itse niin kotiin kuin näyttelyihin. Turkin muotoilu onkin yksi mieluisista harrastuksista. 

Minun ja koirieni elämään kuuluu tärkeänä osana aviomieheni Juha. Juha oli mukana kuvioissa jo silloin kun harkitsin eri rotuja villakoiran ohella. Hänen mieltymyksensä villakoiraan oli yksi syy siihen että Fanta 2005 kesällä saapui meille. Fantan jälkeen ei muita rotuvaihtoehtoja enää ole tarvinnut miettiä. 

Työskentelen apteekinhoitajana pienessä sivuapteekissa ja koulutukseltani olen farmaseutti. 

 

 s_dl.jpg

         Kuvassa Filagon Candy Girl ''Tara'' RYP-3, Turku KV 29.3.2015

Olen jäsenenä:

Suomen Kennelliitto

Suomen Villakoirakerho

Tampereen seudun koirakerho

Tampereen Pikkukoirat ry